Over Evelyne

Wat leuk dat je even rondkijkt op mijn website. Mijn naam is Evelyne Otto. Samen met mijn drie kinderen woon ik in de Bollenstreek. Mijn studie heb ik voltooid aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag. Na mijn studie heb ik nog diverse opleidingen en cursussen gevolgd om ook de digitale fotografie helemaal onder de knie te krijgen. Al ruim 10 jaar heb ik de eer gehad om vele mooie momenten in het leven vast te mogen leggen. Ik kan mij geen mooier beroep wensen.

 

Samen met jou wil ik elk klein momentje vastleggen om je te laten beseffen hoe rijk je bent. Niet alleen voor nu, maar juist ook voor later. Want mooie foto’s gaan een leven mee en dat is waarde. Lachen, blijdschap, geluk, ontroering, emoties… het leven zoals het is in alle kleine details. Als je over dertig jaar weer eens naar de foto’s kijkt, dan krijg je dat gevoel helemaal opnieuw terug.

Ben je enthousiast geworden na het bekijken van mijn website?
Vul dan snel het onderstaande contact formulier in of bel me op 0624752604 voor een afspraak, dan kunnen we kennismaken!